Vis folkehog-skole.no som: Mobil

Haugetun Folkehøyskole

Haugetun Folkehøyskole – et år for livet!

Et år på Haugetun Folkehøyskole gir deg mulighet til å utvikle dine evner, kunnskaper, interesser og ferdigheter. Haugetun Folkehøyskole har et inspirerende miljø, hvor det finnes mulighet til å lære mye annet enn bare det som formidles i klasserommet.

Haugetun Folkehøyskole ligger i Fredrikstad kommune midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Skolen er omgitt av landlige omgivelser med gode bussforbindelser til Fredrikstad og Sarpsborg. Både i Fredrikstad og i Sarpsborg finnes flere store kjøpsentre, samt mange kultur- og aktivitetstilbud.

Nye venner og minner for livet

Året på Haugetun Folkehøyskole vil garantert gi deg minner og venner for livet. Det kommer til å bli varierte skoledager og det legges vekt på at alle skal ha et godt miljø. Noen av de aktivitetene som arrangeres er formingsaktiviteter, badeturer, samtale- og bibelgrupper, lovsangskvelder, huskonserter, spillekvelder samt film og fotball på storskjerm.

Haugetun Folkehøyskole har løpende opptak – ta kontakt i dag!

Utdanninger - Haugetun Folkehøyskole

Utdanninger Sted
Fotball Fredrikstad
FUS - fotball, utholdenhet, styrke Fredrikstad
Helse, psykologi og sosialfag Fredrikstad
Innovasjon, sosiale medier og markedsføring Fredrikstad
Latin-Amerika: Dominikanske -Haiti -New York Fredrikstad
Middelhavet, Spania - Italia - Hellas Fredrikstad
Puls: trening og ernæring Fredrikstad
Sang Scene Studio Fredrikstad

Kontaktinformasjon til Haugetun Folkehøyskole

Haugetun Folkehøyskole

Soliveien 64
1667 Rolvsøy

www.haugetun.no

Studentene setter karakterer

(5)
Næss   |   03.06.2010
Haugetun er en skole som har det meste. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å gå på Haugetun dette året - aldri hatt et bedre år enn dette, til nå i livet. Lærerne er der for deg og de kan nesten virke som om de er vennene dine like mye som du henger med dine egne venner på skolen. Det er ikke slik det er på videregående der du har læreren din ...
Vis hele omtalen
          (5)
Ingrid   |   27.04.2009
Stemningen, vennene som man møter, samholdet mellom elevene. Lærerene er helt fantastiske. Haugetun har også en helt toppers miljø arbeider som fikk oss med på alt mulig. Kristen/Ikke kristen, et år på Haugetun er et år for livet.
          (4)
JB   |   21.11.2008