Vis folkehog-skole.no som: Mobil

Nordmøre Folkehøgskule

Nordmøre Folkehøgskule

Nordmøre Folkehøgskule – Felles opplevelse, dobbel glede

Nordmøre Folkehøgskule er en skole med stor faglig bredde. Skolens mange linjer gjør at du får stor valgfrihet i hva du kan gjøre på skolen og på fritiden. Du vil også bli kjent med mange mennesker med ulike interesser og kunnskaper. Det er det mye å lære av!

Nordmøre Folkehøgskule (NOFO) er en skole som yrer av liv så å si hele dagen. Du kan trene, spille instrumenter, hekle, sy, øve teater, skravle – ja, gjøre nesten hva du vil, nesten når du vil. Du kan også kombinere ulike interesser. Kanskje ønsker du å lære å spille gitar på fritiden, selv om du er aller mest interessert i idrettslig utfoldelse?

Nordmøre Folkehøgskule i Surnadal

Velger du Nordmøre Folkehøgskule vil du oppleve Norge på sitt vakreste. Folkehøgskolen ligger sentralt i Surnadal med kort avstand til alt du behøver utenom skolen. Surnadal i seg selv ligger i Møre og Romsdal, som er kjent for sin fantastiske natur. Her vil du oppleve fjell og fjord side om side, og alt hva disse miljøene kan tilby av ski- og vannsport. Hva med å fiske i nydelig skjærgård eller ta toppturer i spektakulære fjell? På Nordmøre Folkehøgskule får du muligheten til dette – og mye mer!


Utdanninger - Nordmøre Folkehøgskule

Utdanninger Sted
E-Sport Surnadal
Fighter Thailand Surnadal
Filmproduksjon Hollywood Surnadal
Filmskuespiller Hollywood Surnadal
Foto Reise Surnadal
Friluftsliv Costa Rica Surnadal
ITF Taekwon-Do Thailand Surnadal
Musikk og Lydproduksjon New York Surnadal
TREN U.S.A Surnadal

Kontaktinformasjon til Nordmøre Folkehøgskule

Nordmøre FolkehøgskuleNordmøre folkehøgskule
6650 Surnadal

Tlf: 71 65 89 00

www.nordmore.fhs.no

Kontakt