Vis folkehog-skole.no som: Mobil

Sunnmøre Folkehøgskule

Kunne du tenke deg et år på folkehøgskole? Studentene på Sunnmøre Folkehøgskule er ikke i tvil;

"Landets beste folkehøgskole ligger i Ulsteinvik!"

Sunnmøre Folkehøgskule holder til i de tidligere lokalene til Radisson SAS kurs- og konferansehotell, og har etter oppussing og omgjøring av diverse rom nå blitt et fantastisk flott bygg både til folkehøgskolebruk og til selskap, kurs og konferanser. Alle rom har egne bad og de fleste egen balkong. Her er gode undervisningsrom/amfi og koselige fellesareal med trådløst nettverk, biljard, bordtennis og TV.

Alt som skjer er en del av undervisningen

På Sunnmøre Folkehøgskule er alt som skjer en del av undervisningen: livet i internatet, arrangementene og skoletimene. Skolen er eksamens- og karakterfri, men du vil få kunnskap og praktisk erfaring som vil bli svært nyttig for deg ved videre utdanning.

Fasiliteter ved Sunnmøre Folkehøgskole

Ved det mange vil hevde er Norges flotteste folkehøgskole er alt under ett tak. Skolen har umiddelbar nærhet til sjø og fjell (Sunnmørsalpene), og selve skolebygget er et nylig oppusset hotellbygg.

Blant de mange fasilitetene finner du bad og balkong på alle dobbeltrom, gode fellesareal med trådløst nettverk, treningssenter med to squash-haller, gymsal/spinningsal, beach-volleyballbane, stor hage med badestamp, golfbane kort vei fra skolen, friidrettsanlegg/kunstgrasbaner og nær sjø og fjell (Sunnmørsalpane).

Fellesturer som skaper samhold

Alle elevene ved Sunnmøre Folkehøgskule er over 18 år. Dette blir gjenspeilet i de reglene som gjelder ved skolen. På Sunnmøre Folkehøgskule er det unge, entusiastiske lærere som tar del i livet på skolen. Mye av undervisningen tar form gjennom veiledning. Et år på folkehøgskule gir deg 2 viktige konkurransepoeng ved opptak til høgskole og universitet.

I løpet av skoleåret kommer du til å få muligheten til å være med på mange skoleturer. Blant annet til Orreneset leirsted, Skiuke i Sunnmørsalpane, tur til Runde og Geiranger-fjorden, vårtur til Latvia, samt avslutningstur.

Det kommer også til å bli mulighet for en valgfri utenlandstur til Cuba, Sør-Afrika, Europa, og Tanzania/Zanzibar i november.

Sunnmøre Folkehøgskule

For kontakt eller mer informasjon om Sunnmøre Folkehøgskule, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Sunnmøre Folkehøgskule

Utdanninger Sted
Butrening.Aktivitet Sunnmøre
Dans.Cuba Sunnmøre
Film.Sunnmøre.Verda. Sunnmøre
Global.Safari Sunnmøre
Golf.Idrett.Sør-Afrika Sunnmøre
Idrett.Ball.Sør-Afrika. Sunnmøre
Internasjonal linje Sunnmøre
Leiartrening Sunnmøre
Multisport.Sør-Afrika Sunnmøre
Musikk.Friluftsliv.Cuba Sunnmøre
SjøSnøSurf.Hawaii Sunnmøre

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Sunnmøre Folkehøgskule.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt

Kontaktinformasjon til Sunnmøre Folkehøgskule

Varleitevegen 5
6065 Ulsteinvik

www.sunnmore.fhs.no

Kontakt Sunnmøre Folkehøgskule

Studentene setter karakterer

Tor Henning Karlsen   |   18.06.2014
SUFH var det rette valget for meg då eg gjekk ut av ungdomsskulen i 92. 2 flotte og minnerike år med inkluderande tilsette og elevar! Eg anbefaler eit annleis år på Folkehøgskule.
Florøværingen   |   20.05.2014
Multisport? Dårlig form, aldri gått på fjellet? Det gikk over all forventning! Uansett hvor dårlig form du er i, klarer du å nå alle høyder du kommer over. Linja du får utfordret deg selv. På sufh opplever du herlige folk, fin natur, fantastiske turer, lærere, samhold, alt! Mitt livs beste valg.
Karine   |   13.05.2014
Å gå på Sunnmøre Folkehøgskule er det beste valget jeg noen gang har tatt. Jeg gikk Musikk+, noe som har vært veldig kjekt. Jeg har ønsket å gå på ei linje med musikk lenge, for musikk er noe jeg finner mye glede i. Samtidig hadde jeg lyst til å bevege meg og gå på turer, så da falt valget på Musikk+. Da har jeg fått hatt mye musikk (Du må bar...
Vis hele omtalen